Choose day

Be
happy

Fél óra Zumba

Györfi Anna

A Zumba fitness latin amerikai ritmusokra épül, a tánc és az aerobic ötvözete. A Zumba egy csodálatos, szórakoztató, örömteli tánc. Mindegy, hogy jól vagy rosszul lépsz, magával ragad a zene a ritmus. Kikapcsolódsz, és úgy érzed egy buliban vagy! Az eddigi monoton, nehézkes, unalmas edzésformát most felváltja ez a vidám és fanatikusokat szülő Zumba fitness. Könnyen lekövethető, az egyszerű mozdulatokat összekapcsolja a vérpezsdítő latin táncritmusokkal. Nem kell a koreográfiákat előre betanulnod es izgulnod, hogy sikerült-e megjegyezned. Az oktató mozdulatait kell követned és az sem probléma, ha elvéted a lépést. A lényeg, hogy élvezd a mozgást! Várunk sok szeretettel, ha szeretned kiprobalni!

Training

Time: 10:00 - 10:30

Language: HU

Venue: K11

Address: 1075 Budapest, Király utca 11.

Free places: 153

Kortárs táplálkozáskalauz az egészségmegőrzés útjain
Táplálkozás-Beállítás, avagy kiút a táplálkozási tanácsok útvesztőjéből

Király Éva

Egyedülálló és független ismeretanyag, a küldetésünk pedig változatlan: mindenféle dogmák, érdekek, és megtévesztő információk nélkül megmutatjuk a kiutat a táplálkozási „tanácsok” útvesztőjéből... Előadásunkon megismerkedhetsz a Táplálkozás-Beállítás alapjaival és különleges módszereivel; a különböző táplálkozási irányelvek és életmód programok előnyeivel és buktatóival. Mindemellett az elmúlt évek átfogó eredményeinek tapasztalatait is megosztjuk a résztvevőkkel. Komplex és gyakorlatias tudásanyag az élelmiszerek és a táplálkozástudomány összefüggéseiről, valamint arról, hogy miként támogat az egészségmegőrzésben egy egyéni sajátosságok alapján kialakított, SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTREND…

Presentation

Time: 11:00 - 12:00

Language: HU

Venue: K11

Address: 1075 Budapest, Király utca 11.

Free places: 137

Kutyasuttogó Szeminárium

Kiss Gábor

Kiss Gábor, a magyar Kutyasuttogó előadása a kedvenceinkkel való kommunikáció és a boldogság kapcsolatáról. A kutyasuttogó szeminárium lényege, hogy kommunikációs alapokat ad a társállatainkkal való kapcsolatunkhoz. Ennek eredménye egy olyan minőségi, az egymás megértésén alapuló kapcsolat, melyben mindkét fél elégedetté válhat. Boldog kedvenc, boldog gazdi, mi kell még a BOLDOGSÁGHOZ? Ha sikerül megérteni velünk élő társállatainkat azáltal, hogy megvizsgáljuk, hogyan is viselkednek természetes körülmények között, illetve kiértékeljük jelenlegi helyzetüket, melyet befolyásolnak az ösztönidegen környezeti ingerek, a háziasítás folyamata és a tudatos tenyésztés, akkor megkezdhető a magatartásformálás, kondicionálás és rehabilitáció. Életünk minden területén segíthetnek bennünket a kutyapszichológiai ismeretek, és az a szemlélet, amely egyesíti a kutyafélék ösztönös viselkedését, elméjük működését és a humán lélektant. Ez a holisztikus szemlélet a kutyasuttogás módszertana, melyet maga a természet, az élet alakított ki, és egy folyamatosan fejlődő, finomodó metódust tesz lehetővé. A kutyasuttogó tehát csupán megfigyeli és integrálja a természet által már megalkotott kommunikációs eszköztárat.

Presentation

Time: 13:00 - 14:00

Language: HU

Venue: K11

Address: 1075 Budapest, Király utca 11.

Free places: 117

Két ember, egy kajak és az Atlanti-óceán!

Szabó Norbert Ádám & Kovácsik Levente

Szabó Norbert Ádám világrekorder hajós és Kovácsik Levente a faraway design Kft. ügyvezetőjének és projektmenedzserének előadása. 2016. január 30-án Kovácsik Levente és Szabó Norbert Ádám 84 nyílt vízen töltött nap után sikeresen keresztülkajakozta a Föld egyik legnagyobb egybefüggő vízfelületét! Egy pici páros kajakkal vágtak neki a 6500 km-es távolságot jelentő, háborgó óceánnak, mely kihívás az emberi létezés legtöbb területén próbára tette őket. Erről a kalandról, és az általa megélt boldogságról fognak mesélni.  

Presentation

Time: 16:00 - 17:30

Language: HU

Venue: K11

Address: 1075 Budapest, Király utca 11.

Free places: 129

Értelmes szenvedés: a boldogság

Szendi Gábor

Szendi Gábor (programozó matematikus, forgatókönyvíró, dramaturg, klinikai szakpszichológus, író és a paleolit étrend magyarországi népszerűsítésének legjelentősebb alakja) előadása.
A sikeres, nemrégiben megjelent azonos című könyv szerzője szerint, a valódi boldogság szinte mindig küzdelemmel, verejtékkel es nyugtalansággal jár: az érzést a remény és a kétség közti hányódás, a kudarcok és a sikerek, a meg nem értettség és az elismertség, a kitaszítottság és az elfogadottság váltakozása jellemzi. A boldogság valójában ott él mindannyiunkban – csak fel kell ismernünk, és meg kell tanulnunk élni vele. Szendi Gábor előadása eljuttat bennünket a boldogság ősi gyökereihez, és az agykutatás, a genetika és az antropológia eredményeire támaszkodva bizonyítja, hogy az igazi boldogság a saját küldetésünk felismerését, a sorsunkban rejlő lehetőségek kibontásáért vállalt felelősséget, és a minket éltető közösséghez való hazatalálást jelenti. 
Lehet, hogy Ön is boldog, csak nem tud róla?

Lecture

Time: 18:00 - 19:30

Language: HU

Venue: K11

Address: 1075 Budapest, Király utca 11.

Free places: 0

Az ágy – dupla élvezet forrása: 
az egészséges, pihentető alvás titkai

dr. Hermánné Fogarassy Éva

dr. Hermánné Fogarassy Éva, tanácsadó, szakpszichológus, alvásterapeuta és egészségcoach, kronobio pszichológiai szakértő előadása. Az egészségnek három alappillére van: alvás, mozgás és táplálkozás. 
De míg a táplálkozás és a mozgás szerepével, hogyanjával évtizedek óta rengeteget foglalkoznak, az alvás kérdése csak a gyógyszergyárakat érdekelte. Nem véletlenül, hisz a civilizált világban a felnőtt népesség 30 %-a krónikusan szenved az alvászavartól, további 30 %- ának pedig rendszeresen visszatérő problémája.

Ha Ön szeretné tudni, hogy mi mindent tehetünk azért, hogy az ágyban töltött idő a pihentető alvásról szóljon, amiből reggelente derűsen, energiával tele ébredünk, akkor várjuk az előadáson.

Lecture

Time: 19:30 - 21:00

Language: HU

Venue: K11

Address: 1075 Budapest, Király utca 11.

Free places: 81