Choose day

Be
happy

A hangtálak csodálatos világa, és hatása a mindennapokban

Kis Melinda

Hangtálakkal és gonggal dolgozom, egyéni és csoportos formában, meditáció keretében. Megnyugtat, kikapcsol, segít a rohanó világból kilépni, feltöltődni. Segít az útkeresésben, az önmegismerésben, a fejlődésben, vagy egyszerűen csak a feltöltődésben. Alapja a keleti kultúrából származó hang- és rezgésterápia, ami tökéletesen beilleszthető a nyugati kultúra rohanó világába. Hiszen már egy 20 perces hangtálas relaxáció, kb. annyi stresszt vezet le, mint 3-4 órányi alvás. A hangtálak segítenek nagyon hamar, a pihenés és a megnyugvás állapotába kerülni, ami az ősbizalom állapotát idézi meg, és ebben képesek vagyunk letenni a cipelt terheket, megpihenni, kikapcsolni és feltöltődni, hogy aztán újra helyt tudjunk állni szerepeinkben, a mindennapi életben.
Interactive group

Time: 16:00 - 18:00

Language: HU

Venue: K11

Address: 1075 Budapest, Király utca 11.

Free places: 16

JIAIDO mozgásmeditáció

Tasnády Rita

Herczeg Judit

A JIAIDO [ejtsd: dzsí-áj-dó] mozgásmeditáció egy új gyakorlati módszer, mely a lecsendesedett meditatív állapotot mozgás közben hozza el a gyakorló számára. A mozdulat, a légzés és a fókusz együttese finoman kivezet minket a fejünkből, a kavargó gondolataink, problémáink világából, és segít megérkezni a Jelen Pillanatba. A Jelen megélése egy letisztult, örömteli, elégedett állapotot hoz létre, egészen összekapcsol saját középpontunkkal. Minél több időt töltünk el ebben az állapotban, annál kiegyensúlyozottabbak, boldogabbak a hétköznapjaink. A JIAIDO gyakorlásával ez az állapot elérhetővé válik, és megtanulunk újra és újra visszatérni ide a mindennapok során. Gyere, próbáld ki Te is!
Interactive group

Time: 18:15 - 19:15

Language: HU

Venue: K11

Address: 1075 Budapest, Király utca 11.

Free places: 11

Hatha flow óra

Kolossváry Orsi

Vegyél részt velem egy 60 perces hatha flow jógaórán! Ennél az irányzatnál a mozgásunkat szinkronba hozzuk a légzésünkkel és így áramlunk egyik pózból a másikba. A gyakorlás a hatha jóga ászánáin (jóga pózain) alapszik, amelyeket dinamikusabban fűzzünk össze! Gyere és tapasztald meg, ahogy az áramlás egyensúlyt teremt testben és az elmében egyaránt. Az óra közepes erőssége miatt kezdő és haladó gyakorlóknak is ajánlott! Gyere és éld át a flow-t!Hatha flow class


Join me for a 60 minutes hatha flow yoga class!In this type of Yoga, the movement is coordinated with the breath to move from one pose to another. The classes are based on the asanas (poses) of the hatha yoga, practiced in a dynamic way. Come and experience the balanced state of the flow in your body and in your mind. Beginner and advanced yogis are also welcomed! Feel the flow!

Yoga

Time: 19:30 - 20:30

Language: HU

Venue: K11

Address: 1075 Budapest, Király utca 11.

Free places: 6