Choose day

Be
happy

Ciao Mamma! Szeress! Tanulj! Játssz!

Fazekas Dóra

A szeretet-kötelék az anya és gyermeke között nagyon értékes. Erősítsd ezt a köteléket úgy, hogy közben te mint anya és kisgyermeked a világ legszebb nyelvét tanuljátok: az olaszt! A 2-3 év körüli kisgyermekek a legnyitottabbak, már képesek is kifejezni magukat és nagyon szeretnek szüleiktől tanulni. Az olasz nyelv rendkívül aranyos kifejezései pedig a kicsiket magukkal ragadják, és rendkívül gyorsan tanulnak. A hallgatás és cselekedetekkel történő válaszadás, azaz a cselekedtető módszer (Total Physical Response - TPR) módszer a leghatékonyabb módja egy új nyelv tanulásának, főleg a kicsiknél, ezért ezt a módszert alkalmazzuk a játékos találkozókon. A te jelenléted, mint anya kulcsfontosságú, hogy élvezhessed a holisztikus folyamatot. Gyere 2-4 éves korú gyermekeddel erre a 40 perces programra.Ciao Mamma! Love, Learn & Play


The love-bond between a mother and her child is very precious. Strengthen your love bonds whilst learning the most beautiful language in the world together: Italian! Around the ages of 2-3 toddlers are the most open, they are already able to express themselves and love the experience of learning with their parent. The very sweet expressions of Italian has a grip on the little ones therefore they learn very quickly. The listening and responding with actions, the Total Physical Response (TPR) method is the most effective way of learning a new language especially with little ones therefore we use this method during our playful process. Your presence as a mother is key as you can enjoy this holistic process. Come and join us with your 2-4 years old child to this 40 minutes program.

Interactive group

Time: 16:15 - 17:00

Language: EN / HU

Venue: MagNet Közösségi Ház

Address: 1062 Budapest, Andrássy út 98 .

Free places: 7

Szexuális felvilágosítás és szexuális tabuk a 21. században

Gyurkó Szilvi

Kutatások szerint a 7-10 éves gyerek korosztály 3. leggyakoribb keresőszava az interneten a szexualitással kapcsolatos. Mit tehetünk gyerek védelme és jólléte érdekében a Tinder, a pro-anorexia oldalak és máss digitális kihívások között.
Presentation

Time: 18:00 - 18:55

Language: HU

Venue: MagNet Közösségi Ház

Address: 1062 Budapest, Andrássy út 98 .

Free places: 76

Beszéljünk a szexről!

Dézsi Ibolya

Napjainkban sokan küzdenek szexuális gondokkal. A felgyorsult életritmus, a megváltozott kommunikációs szokások, az egymás iránti elvárások, és az internetes szex-dömping hatása jelentősen átalakította a szexuális szokásainkat. Mit tehetünk, hogy jobb legyen a szexuális életünk?
Presentation

Time: 19:05 - 20:00

Language: HU

Venue: MagNet Közösségi Ház

Address: 1062 Budapest, Andrássy út 98 .

Free places: 73

Valódi vonzerő – te tudod használni a sajátodat?

Békési Brigitta

Hogyan legyél igazán vonzó, akiért mindenhol odavannak? Ismerd meg a technikáját, de felejtsd el, amit eddig tanultál róla, mert ami most jön, azt máshol nem hallhattad! Nem is gondolnánk, hogy mennyire tévúton jártunk..
Presentation

Time: 20:15 - 21:15

Language: HU

Venue: MagNet Közösségi Ház

Address: 1062 Budapest, Andrássy út 98 .

Free places: 26