Choose day

Be
happy

A misztikus Vyāyāma

Vedanta Chaitanya

A Vyāyāma Jóga az ősi jógatradíció alkotóeleme, ami a mai jógaiskolák többsége számára ismeretlen. Az alapelve, a mély tudás esszenciája, hogy hogyan irányítsuk a belső és a külső erőinket, mindez többezer éves múltra tekint vissza. Megszelídítjük a légzésen keresztül kapott energiát. A légzéskontroll segíti, hogy a test energiáját, amit az ételeken vagy a levegőn keresztül kapunk, a leghatásosabb módon használjuk. A Vyayammal megtanuljuk, hogyan kontrolláljuk a légzésünket s ezáltal az elménk mozgását.

Vyāyāma Yoga is an ancient component of yoga not known to most of the yoga schools today, coming from South-India. It is a dynamic practice combined with vibrating breath that results a meditative state. Taming the energy that we receive through breathing. Controlling the breath helps to use the energy of the body, that comes from food or directly from breathing, in the most efficient way. With the Vyayam we learn how to control our breathing thus the movement of our mind.

Workshop

Time: 14:00 - 15:15

Language: EN / HU

Venue: K11

Address: 1075 Budapest, Király utca 11.

Free places: 116

Happycation

Vali Barnicsko

A Happycation a boldogság megélése a jelen pillanatban. Aktív meditáció során különleges módon tárul fel bennünk a boldogság: tudatos improvizációval, mozgás, tánc, hangok és pihenés közben megnyílik a tér, hogy kifejezzük boldog gyermeki énünket. Leírhatatlan élmény.

Happycation means to be happy by being in the moment. Active meditation is a special technique to discover our happiness in ourselves through conscious improvisation: our movement, dancing, sounds and relaxing allows the Inner Child to be happy in the space which is given to express him or herself. There are no words for the experience.

Workshop

Time: 15:00 - 16:30

Language: EN / HU

Venue: MagNet Közösségi Ház

Address: 1062 Budapest, Andrássy út 98 .

Free places: 126

A kreativitás boldogít

Varga Sylvia

Kay Roy

Kutatások bizonyítják, hogy a pozitív emóció különösen az öröm sokkal rugalmasabbá kreatívabbá befogadóbbá és hatékonyabbá teszik a gondolkodásunkat. De vajon igaz mindennek a fordítottja is? Lehetünk boldogabbak egy kreatív működés által? Mit gondolkodtak erről a kutatók és a gondolkodók: Einstein, Roosevelt vagy Maharishi Yogi? Egy World Cafe stílusú találkozó izgalmas beszélgetőtársakkal, gyakorlati tippek a kreatív energiák mozgósításához, gondolatébresztő morzsák a coach és a művész szemszögéből Mi a CQ, kreatív intelligencia és hogyan kapcsolódik a boldogság megéléséhez? Hogyan éleszthetjük fel szunnyadó kreatív energiáinkat a boldogságunk érdekében „Mindfulness”- Tudatos jelenléttel a boldogság felé „A boldogság a teljesítmény örömében és a hozzá vezető kreatív kiteljesedésben rejlik.” Roosevelt

Workshop

Time: 15:30 - 17:00

Language: HU

Venue: K11

Address: 1075 Budapest, Király utca 11.

Free places: 0

Inspire – Tudatos szokások / Kiscsoportos játékos személyiségfejlesztés

Gurmai Gergely

Az Inspire – Tudatos szokások egy kártyajáték, ami segít a saját szokásaid felismerésében és átformálásában. Csak húzz egy kártyát a pakliból és mesélj róla a többi játékosnak. Kiscsoportokban fogunk játszani külön-külön asztaloknál. Játékos tanulás, könnyed személyiségfejlesztés

Inspire – Habit Awareness is a card game that helps you get to know and change your habits. Draw a card and start talking about it to the other players. We will be playing in small groups sitting around tables. Playful learning, easy personal development :) The event will be part of the international Inspire Day: there will be other Inspire Gaming Nights organised in other spots of the world that day. Lets Inspire each other!

Workshop

Time: 17:00 - 18:25

Language: EN / HU

Venue: MagNet Közösségi Ház

Address: 1062 Budapest, Andrássy út 98 .

Free places: 76

Újraindulás / Megújulás

Kiss Péter

Az ÚJRAINDULÁS arról szól, hogy megtalálod a Benned Élő Gyereket, és onnatól, hogy létrejött ez a kapcsolat, napi szinten kommunikáltok egymással. A workshop az első kapcsolatfelvételről szól. Ehhez magaddal kell hoznod egy fotót is, amin maximum 3 éves vagy.

Workshop

Time: 17:00 - 18:00

Language: HU

Venue: K11

Address: 1075 Budapest, Király utca 11.

Free places: 0

Szeretem a Vállalkozásom: A Boldog Vállalkozó

Zsófia Tölgyessy

Tölgyessy Zsófi előadásában arról fogsz hallani, miért olyan fontos, hogy élvezd azt, amit csinálsz és miért a gondolkodásmód a siker kulcsa. Arról is fog mesélni, hogyan tudsz olyan vállalkozást építeni, olyan marketing stratégiát alkalmazni, ami nem csak üzletileg sikeres, de könnyed, örömteli és inspiráló is. A személyes történetek mellett a te céljaidon, vállalkozásodon is lesz lehetőséged dolgozni.

Workshop

Time: 18:10 - 19:30

Language: HU

Venue: K11

Address: 1075 Budapest, Király utca 11.

Free places: 0

Mindfulness

Somogyi Klára

Ezen a workshopon a napjainkban egyre népszerűbbé váló mindfulness-szel ismerkedhetnek meg a résztvevők. A mindfulness egy olyan tudati beállítódás, amelyben figyelmünk a jelenre irányul és elfogadóan, ítélkezésmentesen szemléljük a történéseket, rendszeres gyakorlása pedig bizonyítottan jó hatással van a lelki egészségre számos szomatikus és pszichés probléma esetén. Rövid elméleti bevezető után különböző típusú sajátélményű gyakorlatokon keresztül ismerkedünk meg a tudatos jelenlét gyakorlásának technikáival. Várok mindenkit, aki úgy érzi, szeretné megőrizni vagy újra felfedezni a jelen pillanat teljes megélésének erejét az életében.

Workshop

Time: 18:30 - 19:30

Language: HU

Venue: MagNet Közösségi Ház

Address: 1062 Budapest, Andrássy út 98 .

Free places: 22

Kapuzárási pánik: hogyan éljük túl és találjuk meg a boldogságot nőként?

Bagi Renáta

Mindannyiunk hallott már a férfiak kapuzárási pánikjáról, de mi történik a nőkkel ebben a korban? Milyen érzések kerülnek előtérbe, milyen kérdések foglalkoztatnak és hogyan hozhatjuk ki a legjobbat ebből a krízisből, hogy megtaláljuk a boldogságot?

Presentation

Time: 19:35 - 20:35

Language: HU

Venue: MagNet Közösségi Ház

Address: 1062 Budapest, Andrássy út 98 .

Free places: 112

Így Hackeld az önbizalmad

Bíró Bence

Borsos Bence

Válogatott, működő módszerek a pszichológia, tudomány, társadalom és spiritualitás világából, hogy tövább növeld az önbizalmad – nemcsak önbizalomhiányosoknak. Két fiatal előadó osztja meg személyes, az önbizalmon való 7 éves munkája főbb tanulságait, és annak a felfedezéseit, ahogy az általuk inspirált 1500 ember hogyan fejlődött a leghatékonyabban. Az egész információbázist egy 3 hónapos online tréningbe sűrítették, és ennek a legkönnyebben beépíthető, leginkább aktuális, és közönség számára releváns titkait osztják meg.

Presentation

Time: 20:30 - 21:15

Language: HU

Venue: MagNet Közösségi Ház

Address: 1062 Budapest, Andrássy út 98 .

Free places: 0