Choose day

Be
happy

A Camino maga az Út, az Út maga az Élet

Mátrai Vanda

A boldogságot sokfelé keressük, bár legbelül tudjuk, hogy magunkban kell megtalálnunk. A zarándokutak teret adnak számunkra, hogy önmagunkba tekinthessünk, megtisztíthassuk magunkat a feleslegessé vált dolgoktól, legyen az tárgy vagy hiedelemrendszer. A természet, a találkozások, a minden nap megújuló világ körülöttünk lépésről-lépésre segít megtalálni önmagunkban azt, ami számít, meghallani a szívünk szavát, és megerősíteni bennünket abban, képesekké váljunk a szívünket követni. Előadásomban a saját tapasztalataimat fogom megosztani. 2013 őszén a Francia Utat jártam végig San Jean Pied de Portból Santiagóig, 2016 nyarán a Magyar Caminot Budapesttől Lébényig. A te utad a sajátod – de talán az én utam képes lesz majd inspirálóan hatni, és új löketet adni saját magad felfedezéséhez.
Presentation

Time: 18:00 - 18:55

Language: HU

Venue: MagNet Közösségi Ház

Address: 1062 Budapest, Andrássy út 98 .

Free places: 64

Az Alkotás ereje

Dr. Krancsi Lilla

Szárnyal a kreativitasod? Izgalommal várod a holnapod? Élvezed a jelen pillanatot? Mindannyian céllal érkeztünk. A hatalmas létezés részeként, tökéletesek vagyunk. A 21. század szomjazik a kifinomultságra, az örömre, az elmélyülesre és szeretteinkkel való közelségre. A törődésre, a gondosságra, együtt egymásért! Az élet viharaiban is megőrizhetjük erőnket, fókuszáltságunkat és nyugodtak lehetünk bízva a Teremtő áldásában és gondoskodásában. Társalkotók vagyunk a Jóisten és egymás mellett is. Letunk csúcsa az ALKOTÁS 5 éve talált rám a küldetés, hogy a magas kultúra nagykövete legyek. Modern fiatal dinamikus nemzetközi üzletasszonykent megszólított és elragadott az emberiség alkotó képességének csúcsát megtestesítő porcelánvilag. Elkötelezodtem, hogy megőrzöm az örökséget és új életre keltem a fennkölt hagyományt PORZELLLAN Finom porcelán nemesfém ékszereink a legigényesebb hagyományos ékszer és porcelánkészítési technikákkal kézzel készülnek. A koncentrált emberi figyelemnek köszönhetően minden ekszerunk egyedi és hordozza a szeretetet életörömet, amellyel alkotó társaimmal életre hívtuk. Mi a küldetésed? Örömmel invitallak Benneteket, hogy ismerjétek meg a személyes történetem!
Presentation

Time: 19:00 - 19:55

Language: HU

Venue: MagNet Közösségi Ház

Address: 1062 Budapest, Andrássy út 98 .

Free places: 85

A Love (Lamp) Sztori

Harcos Andrea

Manapság egyszerre sikeresnek és boldognak lenni elég komoly kihívást jelent. Az oda vezető út pedig néha tragikus, néha pedig mókásan béna akadályokkal van kikövezve. Ennyi nyűg árán megéri az álmaink után menni?
Presentation

Time: 20:05 - 21:00

Language: HU

Venue: MagNet Közösségi Ház

Address: 1062 Budapest, Andrássy út 98 .

Free places: 61