Choose day

Be
happy

Ciao Mamma! Szeress! Tanulj! Játssz!

Fazekas Dóra

A szeretet-kötelék az anya és gyermeke között nagyon értékes. Erősítsd ezt a köteléket úgy, hogy közben te mint anya és kisgyermeked a világ legszebb nyelvét tanuljátok: az olaszt! A 2-3 év körüli kisgyermekek a legnyitottabbak, már képesek is kifejezni magukat és nagyon szeretnek szüleiktől tanulni. Az olasz nyelv rendkívül aranyos kifejezései pedig a kicsiket magukkal ragadják, és rendkívül gyorsan tanulnak. A hallgatás és cselekedetekkel történő válaszadás, azaz a cselekedtető módszer (Total Physical Response - TPR) módszer a leghatékonyabb módja egy új nyelv tanulásának, főleg a kicsiknél, ezért ezt a módszert alkalmazzuk a játékos találkozókon. A te jelenléted, mint anya kulcsfontosságú, hogy élvezhessed a holisztikus folyamatot. Gyere 2-4 éves korú gyermekeddel erre a 40 perces programra.Ciao Mamma! Love, Learn & Play


The love-bond between a mother and her child is very precious. Strengthen your love bonds whilst learning the most beautiful language in the world together: Italian! Around the ages of 2-3 toddlers are the most open, they are already able to express themselves and love the experience of learning with their parent. The very sweet expressions of Italian has a grip on the little ones therefore they learn very quickly. The listening and responding with actions, the Total Physical Response (TPR) method is the most effective way of learning a new language especially with little ones therefore we use this method during our playful process. Your presence as a mother is key as you can enjoy this holistic process. Come and join us with your 2-4 years old child to this 40 minutes program.

Interactive group

Time: 16:15 - 17:00

Language: EN / HU

Venue: MagNet Közösségi Ház

Address: 1062 Budapest, Andrássy út 98 .

Free places: 0

Egy nézőpont a pozitív gondolkodásról – A Be Positive Way kezdeményezés alapítójának előadása

Szijj András

A Be Positive Way egy önfejlesztő kezdeményezés: arra hivatott, hogy segítsen megtalálni az utad önmagadhoz. A kérdés az, hogy hogyan? A Be Positive Way keretében azon túl, hogy felépítjük Magyarország legnagyobb közösségét, melyben az emberek egymást motiválják a saját történeteikkel, tanácsaikkal - legyen szó önfejlesztésről, motivációról, sportról vagy az egészséges élet bármely területéről -, független online médiumként összekötő kapocs kívánunk lenni az emberek és az önfejlesztő szakágak, szakemberek és társadalmi szervezetek között. A Be Positive utat választók alternatívát kapnak. Hiszen mindig van választásunk. Még azokban az élethelyzetekben is, melyekben ezt elsőre nagyon nehéz meglátni. Írásaink, videóink, az általunk szervezett események és programok mind ezt az üzenetet, gondolkodásmódot képviselik.
Presentation

Time: 18:00 - 18:55

Language: HU

Venue: MagNet Közösségi Ház

Address: 1062 Budapest, Andrássy út 98 .

Free places: 42

Bárcsak olyan boldog lennék, mint amilyennek tűnök… – pszichológiai jóllét a közösségi médián túl

Bagi Renáta

Rácmolnár Lili

A család és a társadalom ránk gyakorolt hatásait mind jól ismerjük. Most azonban egy új elvárásrendszer van kialakulóban: megfelelni a közösségi médiának, médiában. Még akkor is, ha közben elveszítjük önmagunkat. Workshopunk keretében megvizsgáljuk a jelenséget és hatásait, melyek alapján kapcsolódunk önmagunkhoz és másokhoz. Szó lesz arról, milyen irányba változtatja az énképünket, hogyan befolyásolja, mi kerül a tányérunkra és miként tudja kiszorítani az intimitást a hálószobákból. Beszélünk azonban arról is, hogy lehet ezeket a behatásokat minimalizálni és igazán - élni a közösségi médián túl. Mert napjainkban még igazabb a tény: nem boldognak kell látszani, hanem boldognak kell lenni.
Workshop

Time: 19:00 - 20:15

Language: HU

Venue: MagNet Közösségi Ház

Address: 1062 Budapest, Andrássy út 98 .

Free places: 51

A stílus ereje

Kovács Orsolya

Súlyos probléma, hogy nők maradnak le előléptetésről, csak mert másvalakinek több volt az önbizalma. Hogy nők maradnak pár nélkül, mert romokban az önbecsülésük. Hogy másvalaki sikeresebb, csak mert bátrabban fel meri vállalni magát. Hogy nők 10 évvel és 10 kilóval többnek néznek ki, és foglmuk sincs, hogy miért. Én azt vallom, hogy midnenki megérdemli, hogy legyen egy olyan gardróbja, ami a hozzá leginkább illő ruhadarabokból áll. Minden nő megérdemli, hogy jól érezze magát a bőrében. Minden nőnek jár az érzés, hogy reggel elégedetten nézzen a tükörbe! Minden nőnek alanyi joga az egészséges önértékelés! Ez önismeretet igényel, és folyamatos tanulást - cserébe végre megerősödik az önbizalmunk, többmindenre erezzük magunkat képesnek és az áttörő sikerekhez vezető út végre pontosan kirajzolódik.
Presentation

Time: 20:30 - 21:30

Language: HU

Venue: MagNet Közösségi Ház

Address: 1062 Budapest, Andrássy út 98 .

Free places: 0