Choose day

Be
happy

Vinyasa flow

Kolossváry Orsi

Fizikai értelemben a vinyasa flow egy dinamikusabb jóga irányzat, ahol az ászanák (jóga pózok) rövidebb ideig vannak kitartva és a hangsúly a pózok közötti átkötéseken van. Az ászanákat szekvenciákban gyakoroljuk valamint szinkronba hozzuk a légzésünket a mozgasunkkal, így áramlunk egyik pozícióból a másikba. A jógapózok összekapcsolása egy mozgó meditációnak felel meg. A mozgásunkra és légzésünkre irányuló koncentráció létrehozza a kiegyensúlyozott elmeállapotot. Az órán kezdő és haladó gyakorlókat is örömmel látunk! Csatlakozz hozzánk és tapasztald meg a vinyasa flow állapotát!Vinyasa flow


In physical terms vinyasa flow is a dynamic yoga style, the asanas (yoga poses) are held for shorter period and it emphasizes the transitions between the poses. We practice the asanas in sequences and we synchronize the breath with the movement, this is how we flow from one position to another. Linking the yoga poses together is like a moving meditation. Concentrating on our breathing and our movements creates a balanced state of mind. Beginner and advanced yogis are also welcomed! Join us and experience the state of vinyasa flow!

Yoga

Time: 15:00 - 16:00

Language: EN / HU

Venue: K11

Address: 1075 Budapest, Király utca 11.

Free places: 30

Kormos Éva

Boldogságra vágysz? Ismerd fel ki vagy valójában, fejezd ki azt mindabban, amit csinálsz és válj önmagad vezetőjévé, hogy másoknak is utat mutathass saját boldogságuk megtalálásához! Az új kornak új vezetőkre van szüksége, akik tudják, hogy akkor sikeresek, ha másokat is sikeressé tesznek. Az előadás arról szól, milyen egyszerű és gyakorlatias eszközöket kínál mindehhez a kundalini jóga.
Lecture & Meditation

Time: 16:05 - 17:00

Language: HU

Venue: K11

Address: 1075 Budapest, Király utca 11.

Free places: 32

Mindfulness a gyakorlatban

Vedic Foundation

A mindfulness egy nagyszerű eszköz arra, hogy rátaláljunk önmagunkra és tisztán lássunk. Gauri Chaitanya, aki szamuráj családban nőtt fel és Shankari Shaktini, jógaterapeuta visz bennünket egy felfedezőútra, ahol megérthetjük ennek az ősi gyógyító metódusnak a működését. A Védikus iratok azt mondják, ha tiszta vagy, akkor harmóniába kerülsz a világegyetemmel. Ez a gyakorlatias program segít, hogy felfedezzük a természetes, boldog állapotunkat, hogy megnyissuk a szívünket, s ezáltal megjelenhessen a teljes önvalónk. Vezetik: A Vedic Foundation of the Himalayas szerzetesei.Mindfulness in practice


Mindfulness is a great tool to centre yourself and get your vision straight. This ancient healing method will be directed by Gauri Chaitanya, who was grown up in a samurai family and Shankari Shaktini, yoga therapist, who will take you on a tour to understand the practice. Vedic scriptures say that when you are clean, you are in harmony with the universe. This is a practical session on how to discover your natural blissful state and open your heart to discover your full nature. Directed by the monks of the Vedic Foundation of the Himalayas.

Interactive group

Time: 17:15 - 18:15

Language: EN / HU

Venue: K11

Address: 1075 Budapest, Király utca 11.

Free places: 0

JIAIDO mozgásmeditáció

Herczeg Judit

Tasnády Rita

A JIAIDO [ejtsd: dzsí-áj-dó] mozgásmeditáció egy új gyakorlati módszer, mely a lecsendesedett meditatív állapotot mozgás közben hozza el a gyakorló számára. A mozdulat, a légzés és a fókusz együttese finoman kivezet minket a fejünkből, a kavargó gondolataink, problémáink világából, és segít megérkezni a Jelen Pillanatba. A Jelen megélése egy letisztult, örömteli, elégedett állapotot hoz létre, egészen összekapcsol saját középpontunkkal. Minél több időt töltünk el ebben az állapotban, annál kiegyensúlyozottabbak, boldogabbak a hétköznapjaink. A JIAIDO gyakorlásával ez az állapot elérhetővé válik, és megtanulunk újra és újra visszatérni ide a mindennapok során. Gyere, próbáld ki Te is!
Interactive group

Time: 18:25 - 19:15

Language: HU

Venue: K11

Address: 1075 Budapest, Király utca 11.

Free places: 8

A párkapcsolat titka

Maharishi Bhramananda Yogi

Miközben mindannyian jók és tiszteletteljesek szeretnénk lenni egymáshoz, nagyon fontos, hogy át tudjuk adni az érzéseinket, azok legtisztább formájukban. Erre az egyik legjobb mód, ha őszinték vagyunk a szavainkkal és tetteinkkel. Jelentkezz Maharishi csodálatos programjára.The secret of a relationship


As we all looking for being good and respectful to each other, it is important to convey the feelings with its purest form. Being honest in our words and action is one of the best way. Please do join with Maharishi for this wonderful session.

Interactive group

Time: 19:30 - 20:30

Language: EN / HU

Venue: MagNet Közösségi Ház

Address: 1062 Budapest, Andrássy út 98 .

Free places: 70