Choose day

Be
happy

Mitől leszünk boldogok? Boldogságteremtő helyzetek és stratégiák a mindennapokban

Dienes Angéla

Mi tesz minket igazán boldoggá, és hogyan tudunk törekedni rá, hogy elérjük ezt az állapotot? Ha már elértük, mit tehetünk, hogy minél tovább fenn is tartsuk? Ezeket a kérdéseket járjuk körbe az előadó friss kutatásának eredményei alapján, melyet Prof. Dr. Oláh Attilával az ELTÉ-n végzett. Kiderül, milyen stratégiák a leghatékonyabbak a boldogság fokozására, különböznek-e a férfiak és a nők boldogságról alkotott elképzelései, és legfőképpen: mit tehetünk a tartós boldogság elérése érdekében!
Presentation

Time: 15:30 - 16:25

Language: HU

Venue: MagNet Közösségi Ház

Address: 1062 Budapest, Andrássy út 98 .

Free places: 34

Reggeli pacsirta, vagy éjszakai bagoly? Talán az arany középút?

Miklovicz Anita

Az, hogy az ember mikorra szereti időzíteni alvását és ébrenlétét, rengeteg dolgot meghatároz: hogyan indul a napja, mikor lesz a legproduktívabb, milyen lesz a hangulata, s mindez hogyan hat a kapcsolataira. Mindenki besorolható valamelyik csoportba, s viseli a csoporttagságnak az előnyeit, hátrányait. Vajon mik az előnyök, hátrányok, milyen személyiségvonások igazak a csoporttagokra, s mindez hogyan befolyásolja az egészségkárosító viselkedéseket? Az előadás során minderre választ kapunk
Presentation

Time: 16:30 - 17:25

Language: HU

Venue: MagNet Közösségi Ház

Address: 1062 Budapest, Andrássy út 98 .

Free places: 67

(Értékek + Célok) × Tettek = Boldogság

Balogh Ágnes Orsolya

Ha a boldogság matematikai képlettel leírható lenne, az valahogy így nézne ki. Céljaink határozzák meg az irányt, amerre tartunk, de olyan célokat kitűzni, amelyek izgalommal töltenek el, energiát adnak és tettekre sarkallnak, csakis személyes értékeink ismeretében lehet. Tollat, papírt elő, ez az előadás gyakorlati tanácsokat és technikákat ad értékeid és céljaid meghatározásához.
Interactive group

Time: 18:30 - 19:25

Language: HU

Venue: MagNet Közösségi Ház

Address: 1062 Budapest, Andrássy út 98 .

Free places: 39

Háborítatlan szex

Bori Anita

Egyéni és kollektív jólétünk érdekében szükségszerű foglalkozni a testiség, érzékiség témájával, így hát rólam és rólad is szól ez az előadás. Az emberi önmegismerés-öngondoskodás, mozgás-érintés tápláló, mély-intenzív élményeket adó, átformáló, gyógyító potenciálja többszöröse annak, mint amit kihasználunk és szorosan összefügg a (szexuális)életünk minőségével. A szexuális energia óriási életenergia. Hogyan szabadítható fel felelősségteljesen és biztonságosan?
Presentation

Time: 19:30 - 20:25

Language: HU

Venue: MagNet Közösségi Ház

Address: 1062 Budapest, Andrássy út 98 .

Free places: 21